külső ápolás

innovatív formuláink

Megjelent a vízmentes autótisztító, hogy gyorsan és biztonságosan eltávolítsa a felszíni szennyeződéseket és teljesen makulátlanul hagyja autódat. Autóápolás tudatos Felhasználóknak, bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között.

vízmentes alaptermék

A Waterless Car Wash egy permetezhető & letörölhető tisztítószer, amely biztonságosan eltávolítja a felületi szennyeződéseket, és teljesen makulátlan marad az autó. Ezt a formulát úgy tervezték, hogy „leemelje” a szennyeződéseket az autó fényezéséről, ezzel biztosítva a karcmentes tisztítást. 

minden célra

Az All Purpose zsíroldó formula készen áll, amikor eljön az ideje, hogy eltávolítsa a zsírt, olajat, port és szennyeződéseket autód legpiszkosabb felületeiről.

gyors wax

A természetes méhviaszból és karnauba viaszból előállított Quick Wax, praktikus permetező-törlő alkalmazást kínál azok számára, akik a maximálisan ragyogó fényezést preferálják.

Alufelni ápoló

A Metal Polish előhozza a króm, rozsdamentes acél és alumínium ragyogó fényét – mindezt méreganyagok nélkül.

autóüveg tisztító

A Window Clear ötvözi a növényi eredetű összetevőket és a természetes ásványi anyagokat, amelyek könnyen feloldják a bogármaradványokat, az ujjlenyomatokat és mindezt szörnyű ammóniagőz nélkül.

"

Fontosnak tartom, hogy szeretett autómat saját kezűleg tisztítsam, és ezekkel a termékekkel végre lehetséges könnyen, gyorsan, bármikor és bárhol."