termékek

"vízmentes" alaptermék

A Waterless Car Wash egy permetezhető & letörölhető tisztítószer, amely biztonságosan eltávolítja a felületi szennyeződéseket, és teljesen makulátlan marad az autó. Ezt a formulát úgy tervezték, hogy „leemelje” a szennyeződéseket az autó fényezéséről, ezzel biztosítva a karcmentes tisztítást.

"minden célra"

Az All Purpose zsíroldó formula készen áll, amikor eljön az ideje, hogy eltávolítsa a zsírt, olajat, port és szennyeződéseket autód legpiszkosabb felületeiről.

gyors wax

A természetes méhviaszból és karnauba viaszból előállított Quick Wax, praktikus permetező-törlő alkalmazást kínál azok számára, akik a maximálisan ragyogó fényezést preferálják.

Alufelni ápoló

A Metal Polish előhozza a króm, rozsdamentes acél és alumínium ragyogó fényét – mindezt méreganyagok nélkül.

Műszerfal védelem

A Dashboard Protect nem tartozik azon zsíros tisztítószerek közé, melyek orrviszketést okoznak, mégis ugyanolyan fényességet biztosít a karnauba viasz, a glicerin és a polimerek erejével.

autóüveg tisztító

A Window Clear ötvözi a növényi eredetű összetevőket és a természetes ásványi anyagokat, amelyek könnyen feloldják a bogármaradványokat, az ujjlenyomatokat és mindezt szörnyű ammóniagőz nélkül.

szőnyeg és kárpit

Hatékony tisztítás és friss megjelenés az autó belterében anélkül, hogy kesztyűt kéne húzni.

Bőr ápoló

A Leather Care a legfinomabb növényi alapanyagokból ötvözi a bőrfelületek tisztítását és kondicionálását.

mikroszálas törlőkendő alap

Nem kell aggódni a karcolás vagy a nyomok miatt – a szuperpuha mikroszálas törlőkendő megkönnyíti az autó tisztítását és többször felhasználható.

autóüveg tisztító

Megjelent az új üvegtisztító törlőkendő, hogy csillogó felületet nyújtson az autó tükrén és üvegfelületén. Az Eco Touch Window Clear formulával használatos.